Szponzorált tartalom

Székhelyszolgáltató Budapest
Székhelyszolgáltató Budapest

Éppen cégalapítás közben vagy? Már meg is van a céged, de székhelyszolgáltatód még nincs? Székhelyáthelyezésen gondolkozol? Ráadásul éppen Budapesten keresel mindehhez székhelyszolgáltatót?

Amennyiben a fenti kérdések bármelyikére igennel felelnél, akkor van számodra egy fantasztikus hírem! Nem kell tovább keresned, hiszen már meg is találtad a tökéletes választ a kérdésedre!

Egy cég alapításában vagy vezetésében nagyon fontos szerepe van a székhelyszolgáltatónak. A székhelyszolgáltatás igénybevétele nagyon sok előnnyel jár, például a székhelyen nem kell adminisztrációt fenntartani vagy irodát bérelni, a küldeményeket átveszik és ímélben továbbítják nekünk, a váratlanul megjövő hatóságokat nem nekünk kell fogadnunk, a hatósági intézkedések nem a saját otthonunkban történnek, és még nagyon – nagyon sok más pozitív hozománya van annak, ha igénybe vesszük ezt a szolgáltatást.

Székhelyszolgáltató budapest – ebben az esetben mindenképpen a szekhelyszolgaltatas24.hu csapatát ajánlom figyelmébe.

A szekhelyszolgaltatas24.hu oldala nagyon meggyőző, igényes dizájnt figyelhetünk meg náluk, látszik, hogy már a megjelenésre is nagy gondot fordítottak. A weboldal könnyen áttekinthető, egyszerű eligazodni rajta, és minden megtalálható itt, ami csak a témával kapcsolatban eszünkbe juthat.

Elsőként megjegyezném, hogy a székhelyszolgáltató budapesten kívül még 12 másik városban is jelen van (Nyíregyháza, Győr, Zalaegerszeg, Újlengyel, Szeged, Kecskemét, Veszprém, Debrecen, Székesfehérvár, Pécs, Békéscsaba, Miskolc), illetve Budapesten belül sem csak egy irodájuk van, hanem már itt is rögtön négy irodáról beszélünk: van egy iroda a második kerületben, az ötödik kerületben, a hatodik kerületben, sőt még a tizenkettedik kerületben is!

Ezek közül van egy helyszín, amelyik bizonyos szempontból különleges, ez pedig nem más, mint Újlengyel. Újlengyel ugyanis az egyik olyan település Pest megyében, ahol nem szednek iparűzési adót! Ez a település stabil önkormányzattal rendelkezik, amelynek feltett szándéka, hogy ez így is maradjon, és Újlengyel Magyarországon és Pest megyében a legismertebb és legnépszerűbb adóoptimalizálásra alkalmas hely – érdemes ide céget bejegyeztetni.

Na de kanyarodjunk vissza Budapesthez. A szekhelyszolgaltats24.hu oldalon több ajánlatot is láthatunk a Budapesti irodákra vonatkozóan, ezekhez konkrét árak is tartoznak, és a rájuk vonatkozó szolgáltatások is szépen fel vannak sorolva.

Ilyen szolgáltatások például a székhelycím biztosítása, a cégtáblára cégnév kihelyezése, a postai küldemények átvétele, a hatóságok fogadása, a küldeményekről értesítés küldése vagy a kényszerintézkedések tűrése.

Jó áron profi segítséget kapunk a szekhelyszolgaltatas24.hu-nál, így én mindenképpen őket ajánlom!