Szponzorált tartalom

olcsó székhelyszolgáltatás budapest
olcsó székhelyszolgáltatás budapest

A történetek mesélése mindig is nagyon érdekelt engem. Sajnos nem vagyok jó rajzolásban, bár gyerekként nagyon sokat próbálkoztam képregények készítésével. Ettől függetlenül észrevettem, hogy szövegben egészen jól ki tudom fejezni magamat. Mindig is volt egy álmom, hogy majd egyszer híres író leszek, az évek során ez az elvárás magammal szemben azonban szinte teljesen eltűnt. Rájöttem, hogy nem attól lesz valaki teljes, ha egy ismeretlen, nagy közönség elismeri.

A történetek ugyanis lehetnek személyesek, vagy létezhetnek akár egyedül a saját szórakoztatásunkra is. Az egyik héten például az egyik barátom átküldött nekem egy videót, amiben egy olyan játékot mutattak be, ahol bizonyos szabályok alapján te írod a történetet. Ez egy teljes újdonság volt számomra, hiszen idáig az írás csak valami irodalmi remekmű létrehozásával kapcsolódott össze a fejemben. Így azonban minden elvárás nélkül alkothattam.

A művészeti pálya helyett pedig inkább megalapítottam a saját kis cégemet. Ez azonban rengeteg problémával járt, különösen a székhely kérdésének terén. Nem volt időm arra, hogy ilyen dolgokkal foglalkozzak, a munkavégzésünk pedig „homeoffice” típusú, úgyhogy szerettem volna igénybe venni egy másik cég székhelyszolgáltatását. Az egyik ismerősöm, aki már évek óta dolgozik ezen a téren, azt mondta nekem, hogy ő sosem talált még jobbat, mint a Székhely Centrum. Árban és profizmusban is elképesztők, ráadásul mindennek utána lehet olvasni náluk.

Haza is mentem és mikor beírtam a keresőbe, hogy „olcsó székhelyszolgáltatás budapest”, rögtön rájuk is találtam. A Székhely Centrum már a szépen kialakított weboldallal megmutatja, hogy mennyire komolyan gondolják a szolgáltatást, amit biztosítanak. Náluk rögtön a lényegre térhetünk. Mivel bonyolult menürendszerek helyett, már a kezdőlapon elérhető minden olyan infó, amire csak szükségünk lehet.

Az olcsó székhelyszolgáltatás budapest területén valóban nem csak egy hangzatos szlogen ennél a szolgáltatónál. A legfontosabb az volt számomra, hogy az ár mellett, a város jó részén legyen a bejelentett székhelycím. Ezt az elvárásomat pedig maximálisan teljesítették. A város két részén igényelhetünk székhelyt, így pedig választhatunk majd Pest és Buda között. Szerintem mindenkinek megvan a preferált városrésze, személy szerint nekem mindig is Buda volt. Viszont nem számít, hogy melyik mellett döntünk, nem kell majd amiatt aggódnunk, hogy bármiről lemondanánk. Mivel mindkét székhely a város üzleti szívében helyezkedik el.

Az olcsó székhelyszolgáltatás budapest területén mellett azonban lehetőségünk van még Újlengyelben is székhelyt alapítani. Ez elsőre furcsán hangozhat a főváros központiságához képest, viszont van egy hatalmas csavar, ami miatt sok nagy cég is itt alapít székhelyt. Mégpedig az, hogy nem kell majd így iparűzési adót fizetnünk. Ez pedig egy kezdő vállalkozásnak óriási löketet adhat, meg persze a régi motorosoknak is érdemes megfontolniuk.

Annak is örültem, hogy a székhelyszolgáltatás náluk tényleg nem került sokba. Ettől függetlenül rengeteg olyan dolgot biztosítanak nekünk, amikkel másképp nagyon sok időnk menne el. Tehát, az összes olyan adminisztrációs tevékenységet elvégzik helyettünk, amiknek például tökéletesnek kell lennie egy esetleges ellenőrzés során.

Nagyon tetszett az, amit láttam, úgyhogy fel is hívtam őket. A következő meglepetés az volt, hogy azonnal felvették a telefont és nem kellett heteket várnom arra sem, hogy megkössük a szerződést. Hihetetlen, hogy az olcsó székhelyszolgáltatás budapest területén mennyire könnyen megvalósult. Most már nevetve nézek vissza a Székhely Centrum előtti napokra, mivel egy hatalmas terhet vettek le a vállamról, amit korábban észre sem vettem.