Szponzorált tartalom

leszokás a dohányzásról
leszokás a dohányzásról

Ezt írtam be, „leszokás a dohányzásról”, a címsorba, de ezzel eljutottam egy olyan webshopba, ami ennél sokkal többet is tehet – ha hagyom – az egészségemért. Mert ebben áll a lényeg: sokszor nem kell nekünk megszakadnunk, csak engednünk egy kicsit!…

A Prevenció Patika (prevenciopatika.hu) olyan hely, ami rengeteg felvilágosító írással segít, hogy megőrizzük az egészségünket. Sok időt nem kell szánni ezek elolvasására (bár az egészségünkre fordítható idő lehet végtelen is, ha maximalisták vagyunk), és a lényeg, hogy innen mindenféle, nem vényköteles gyógyszerünket beszerezhetjük.

A leszokás a dohányzásról valóban csak a kezdet volt. Ennél sokkal több rendelési kategória van. Amik közül az egyiket tehát ugródeszkaként használtam. De ilyenek a szerencsés véletlenek. Valami után kutatunk és rengeteg határterületet ismerünk meg. A prevenciopatika.hu-n találunk még baba-mama rovatot és termékösszesítőt, a homeopátiától az allergiagyógyszerekig mindenféle gyógyszerkategória van, stb. Most nem véletlenül hoztam két ilyen végletet. Csak, hogy mutassam, ide mindenféle hozzáállású, gondolkodású embernek érdemes ellátogatnia, mert óriási választékkal próbálnak segíteni.

És nem túlzás a „segíteni” is, ami egyfajta önzetlen hozzáállást sugall. Ezzel pedig arra utalok, hogy a jó piaci réstalálás mellett azért van küldetésük is: mindenféle hozzáállásról írok éppen, de egyfajta elgondolást szeretnek azért népszerűsíteni. Amit a nevükbe is belefoglaltak: prevenció, megelőzés. Ha olvasgatjuk a cikkeiket és odafigyelünk magunkra, ha élünk a gyors házhozszállítás-opciókkal fontos gyógyászati termékek esetében, akkor sosem leszünk betegek! Önhibából legalábbis el lehet kerülni a legtöbb rosszat. Csak engedjünk a „csábításnak”, mert ez egy jó csábítás. Nem biztos, hogy ez reális kifejezés, de az a helyzet, hogy én elcsábultam a kínálattól! : )