Szponzorált tartalom

e-tanusitas.eu
e-tanusitas.eu

Nincs annál rosszabb érzés, mint amikor azt hiszed, hogy végre sikerült mindent elintézned, de aztán kiderül, hogy valójában még távolról sem értél a teendők hosszú sorának végére. Sajnos pontosan ez esett meg velem, amikor rájöttem, hogy hiányzik a házam eladásához szükséges energetikai tanúsítvány, amelyet ráadásul igencsak sürgősen kellett előteremtenem. Szerencsére azonban még azelőtt rátaláltam az e-tanusitas.eu-ra, hogy elegendő időm lett volna alaposan pánikba esni.

Az e-tanusitas.eu csapatával kétféleképpen is fel lehet venni a kapcsolatot: telefonon, illetve a weboldalukon található üzenetküldési felület használatba vételével. Egy rövid telefonos beszélgetés fogja követni a megkeresésünket mindkét esetben, ugyanis ez elengedhetetlen ahhoz, hogy fel tudják venni a szükséges adatokat, amelyek nélkül nem kezdődhet meg az ingatlan helyszíni felmérése.

Ha valakiben esetleg kérdések merülnének fel, a kapcsolatfelvétel előtt érdemes lehet átböngészni az e-tanusitas.eu weboldalát és az ezen az oldalon található tájékoztatót. Aki ezt megteszi, az hamar meg fog bizonyosodni arról, hogy ennél a cégnél egyetlen konkurens sem kínál jobb ajánlatot, ha energetikai tanúsítványokról van szó. Az e-tanusitas.eu csapata garantálja, hogy az országban a legkedvezőbb árat biztosítják, ugyanis, ha bárhol alacsonyabb összegért találnánk meg ugyanezt a szolgáltatást, ez a cég vállalja, hogy azon az olcsóbb áron végzi el az energetikai tanúsítvány kiállítását.

A helyszíni felmérés gyorsan és zökkenőmentesen zajlik az e-tanusitas.eu-val, hiszen Magyarország összes nagyvárosában van irodájuk, ezáltal könnyűszerrel meg tudnak közelíteni szinte bármilyen ingatlant, akárhol helyezkedjen is el. Amennyiben tudni szeretnénk, hogy a helyszíni felmérés során milyen szempontokat vesznek figyelembe, keressük fel a cég weboldalát, ezen az oldalon ugyanis minden szükséges információhoz hozzáférhetünk. Azt is megtudhatjuk többek között, hogy ha előkészítjük az épület helyrajzi számát még mielőtt az e-tanusitas.eu munkatársa megérkezne, azzal még gördülékenyebbé tehetjük a folyamatot.

Miután a helyszíni felmérés megtörtént, már nincs más dolgunk, mint megvárni az energetikai tanúsítványunk érkezését. Ez történhet e-mail, de futárszolgálat útján is. Ami a legfontosabb: akár 24, sőt már 12 órán belül is kézhez kaphatjuk a papírt, így bizonyosan nem csúszunk ki az időből.

További hasznos információkért és részletes útmutatásért mindenkinek azt javaslom, hogy látogassa meg az e-tanusitas.eu weboldalát. Ezen az oldalon leírják, hogy pontosan mi az az energetikai tanúsítvány, miért szükséges a kiállítása, milyen energetikai besorolások léteznek, illetve hogy meddig érvényes egy ilyen tanúsítvány.

Mindenkinek gyors, sikeres és pénztárcabarát ügyintézést kívánok, ami az e-tanusitas.eu-nak köszönhetően garantált lesz!